Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
gvajder
|
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 25.11.2015. sri. 16:46 Naslov: |
|
|
Dobrodošao Gvajder!
Preletio sam prezentaciju, preopširnu za prvi kontakt...
Otkuda vam 1km2 u okolici Pule, pare za sve to i održavanje istog? Radi se o milijunima eura... |
|
[Vrh] |
|
 |
gvajder
|
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 3.12.2015. čet. 22:42 Naslov: |
|
|
Pogledao, sada je jasnije
Živimo u kapitalizmu, lakše je od nule napraviti dobar biznis koji nam može omogućiti da radimo ono što želimo... |
|
[Vrh] |
|
 |
gvajder
|
|
[Vrh] |
|
 |
gvajder
|
Postano: 8.3.2018. čet. 13:39 Naslov: |
|
|
Pozdrav svima,
nakon što mi je Glas Istre jučer, kao slobodnom suverenom čovjeku na planeti Zemlji, posvetio cijelu naslovnicu te još 5-6 stranica unutar tih novina (uključujuči podugački eksplozivni intervju), odmah su mene i još neke ljude kompletno izbrisali s Facebook-a. Na donjem linku sam upravo javno objavio cijeli taj intervju, pa koga zanima može pročitati:
Glas Istre 07.03.2018: Slobodan suvereni čovjek na planeti Zemlji, Aljoša iz obitelji Đurić
 |
|
[Vrh] |
|
 |
gvajder
|
Postano: 18.3.2018. ned. 14:56 Naslov: |
|
|
Većina čitateljstva vjerojatno je već dobro upoznata s time kako je medij Glas Istre nedavno posvetio 5-6 stranica (uključujući i naslovnicu) slobodnom suverenom čovjeku na planeti Zemlji, Aljoši iz obitelji Đurić - povodom žestokog sudara između jedinstvene stvarnosti i “stvarnosti” u koju je dotičnoga, iz nekih nepoznatih interesa, pokušala uvjeriti grupa naoružanih tzv. policajaca.
Glas Istre: Suvereni čovjek na planeti Zemlji
U svrhu slobodnog protoka informacija, te korektnosti i transparentnosti radi, evo linka za širu javnost o daljnjem razvoju situacije.
Nakon što su dakle određeni ljudi, zaposleni u svojstvu tzv. osoba na funkciji tzv. Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, djelovali 02.03.2018 onako kako su djelovali u odnosu na mene slobodnog suverenog čovjeka na planeti Zemlji, apsolutno nelegitimno i kompletno kriminalno - evo sam danas na mom web sajtu javno objavio moju službenu Reakciju međunarodnog karaktera glede tog događaja:
Tužba Suverenog Čovjeka Protiv MUP-a Republike Hrvatske - 2 Dio |
|
[Vrh] |
|
 |
gvajder
|
|
[Vrh] |
|
 |
|