Da, super zvuči samo meni i dalje nije jasno što on jede??
Znam samo da prodaje nekakve enzime i dodatke prehrani
https://www.youtube.com/watch?v=Ha2m-xxjbwg ovo pije svaki dan i tu priča nešto o svojoj prošlosti i kako je imao tumor i kako se izliječio. Puno zelenjave, puno povrća, a voće (fruktozu) da, ali ograničeno. S fruktozom ne pretjeruje. Naglasak na enzime.
Pa većinom svi poznati stariji glumci,pjevači i druge medijske
ličnosti izgledaju mlađe od ostatka populacije.Razlog je farbanje,tretman lica,botox,dijete i vježbanje + kad se ubaci malo fotošopa,pudera,šminke i drugih trikova i izgledaju još mlađe pa onaj od 70 može na slici izgledat kao da ima 40.Tipičnu tvorničku strinu deblju,zapuštenu i sijede kose od 60godina,kad ju ofarbaš +tretman lica,botox,šminka,vježbanje,dijeta i izgledat će 20godina mlađe.
Lou Corona sa 60godina nema sijede,mislim vjerojatno se farba,a po odsjaju svijetlosti sa njegove kože vidi se da mu je
koža masna pa vjerojatno koristi neki tretman za nju.Ako mu je koža prirodno genetski masna,takva koža teže dobija bore
sa starenjem.Mada rijetko ima ljudi koji i sa 60+ nemaju sijede.Znao sam dvoje muškaraca sa 60+ i bez vidljivih sijedih,
jedan nije uopće imao sijede i izgledao je puno mlađe,jer i koža mu je bila imuna na bore.Al to sa vitalnosti nema neke veze(obojica su rano obolila).
Imao je problem sa žilama i nekoliko uzastopnih moždanih,a njegov sin koji je isto naslijedio mladolik izgled od njega
(imao je 37,a izgledao kao da ima 22-23) patio je rano od nekih problema tipičnih za starije ljude.
Da se zaista radi u usporavanju starenja tom prehranom,onda bi raw vegani redovno rušili rekorde u
veteranskim sportskim kategorijama i životnoj duljini,a to ipak zabilježeno nije.
Lou Corona tvrdi da poziciju "noge gore" koju neprestano javno pokazuje ostvaruje pomoću načina koji diše i na koji je povezan i sretan.
I ja bi bio povezan i sretan da tako malo pričam o nekom spiritualizmu i magli,a novac samo pristiže.
Mislim da nikakav duhovni osjećaj nemože dat takvu snagu,uvjeren sam da je to posljedica jakog vježbanja u kučnoj teretani.
Nameće se logično pitanje,ako je Lou Corona izpromovirao ljekove koje u kombinaciji liječe baš sve,a za tog lika su čuli svi koji malo po webu traže o prehrani.Tada je logično da bi to neka farmaceutska tvrtka krenula kopirat i da bi to ubrzo naišlo na odobravanje svjetske zdravstvene organizacije i zamijenilo kemoterapije,zračenja,bypase,razne bespotrebne operacije?
Vjerojatno je zato on u sve to uvukao vjeru i Boga,kako nebi bio napadnut od onih koje je uvukao u tu vrste terapije da se poslije može vadit da je njemu možda i Bog pomogao u izlječenju.
Bio sam jako dugo pratio jedan forum gdje je tema "karcionom".Bile su tu često korištene razne alternativne metode tipa b17,koštice,čaga,kurkumin,graviola,ulje kanabisa,voće i gladovanje,svakakvi drugi preparati(nesjećam se više),kombinacije svega navedenog.Uglavnom po iskrenim pričama forumaša ništa od toga nije pomagalo,čak i kad se sve koristilo zajedno.Mada je topik imao na tisuće stranica,ljudi koji vode i moderiraju temu sa vremenom su već iskustveno počeli pljuvat po alternativnim metodama,raznim preparatima što neko hoće da zaradi na tuđoj nesreći.Isprva prije puno godina savjetovali su čak i pokušaje alternativom,ali poslije iskustveno(nema puno hepi enda) su počeli dizat ruke od takvih metoda i najviše se oslanjali na operacije,kemoterapije i zračenja.
Tako da teza tipa "rak se lako izljeći samo je dovoljno proguglat i naći masu magičnih biljaka i preparata" po iznesenim pročitanim iskustvima to je krivo.
Nema tu nikakve urote,tipa da medicina neželi priznat neke načine liječenja radi gubitka zarade.Dosta ljudi zagovara tu tezu,ima tu nešto istine,ali da postoji magični lijek to bi moralo javno procurit,jer postoji slobodno tržište,hrpa država,zakona i svega.I sa vremenom bi službena medicina bila primorena to priznat.Isto kako je Edison morao priznat izmjeničnu struju(počelo se koristit masovno svugdje po svijetu).
Moguće je da se rijetko rak nekada i nenadano povuče,ali po iskustvu ljudi sa foruma koji su probali svakakve preko neta razvikane alternativne metode nisam vidio da je išta od toga efikasno.
I po mom iskustvu internet je pun prevare sa svih strana.
Koja su iskustva na tom forumu bila sa ketogenom prehranom?
U to vrijeme dok sam pratio tu temu(prije više od 6godina) ta metoda nije bila popularna.Mislim da ona može imat učinak,ali nevjerujem da postoji velika moć.Druga stvar ako se neunosom šećera potpuno spriječi dotok šećera putem krvi u stanice,ali šećer u krvi nesmije bit prenizak,ostaje unutar intervala bez obzira na prehranu.
Najrazvikanija trenutna alternativna metoda je "ulje kanabisa",medicina bi morala u narednom periodu napravit neka pouzdanija istraživanja gdje bi se baratalo pouzdanim brojkama i postocima.Jer ovako čak legalno se i u Hrvatskoj od ove godine prodaju ljekovi u apotekama na toj bazi,a da niko nije sproveo pouzdanije istraživanje.Po iskustvima sa interneta ima pozitivnih priča,ali i puno onih negativnih.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.