da sok od ruže je genijalan, a pekmez mi se baš i ne sviđa ...aspalatus je napisao/la: ... latice ruze su jestive ja radila slatko super je, ...
a soim toga lagano je za napraviti (= ( samo treba naći prave ruže za to jer ne mogu sve naravno
Članak: Jestivo cvijećeMedo je napisao/la:Što podrazumijevaju pod "Flowers"?
OK je piramida, ali ona nekoliko postova niže, s voćem na prvom mjestu. Voća bismo trebali jesti više jer ono sadrži glavno _pogonsko gorivo_ koje nam daje _energiju_ - ugljikohidrate (u obliku voćnog šećera/ fruktoze). Ako pogledaš bilo kakve preporuke za potreban pravilan omjer određenih skupina namirnica u prehrani, ugljikohidrati će uvijek biti zastupljeni u najvećem postotku, a upravo voće njima obiluje.bernard je napisao/la:piramida je ok, barem prema novijoj literaturi kažu da je povrće važnije od voća. ne znam zašto bi netko bio frutarijanac uzevši u obzir korist zelenog lisnatog povrća i sve to?
Da, s razlogomaspalatus je napisao/la:mozda zato sto je voce daleko privlacnije okusom i mirisom
I ja sam ih ovih dana počela redovito piti. Zaista su osvježavajuće energetske bombeaspalatus je napisao/la:sada u frape od zelenila uvik ubacim bananu a ponekad i jos neko voce i onda je to nesto sasvim drugo.. fino je i zdravo
Jer je tijelo naviklo primati drugačiju hranu i, osjećajem gladi, šalje ti poruku da je (taj put/ dan/ sat) još nisi stavio u želudacogi je napisao/la:nakon velike kolicine voca, ja sam ponovo gladan kao da nisam nista jeo