Imam ih zaista brdoogi je napisao/la:Medo..bilo bi lijepo da stavis slikice sa tvojih njiva
Otvori novu temu
Medo
Ha, pa mi smo (skoro) zemljaci.--B-- je napisao/la:Živim u Poreču, na cca. 2-3 km zračne linije od mora, što znači da živim u vrlo sušnom i toplom području. Evo u prošla 2 mjeseca (lipanj, srpanj) bila je samo jedanput kiša ( količina dovoljna da navlaži barem prvih 5 cm zemlje).
A što se tiče suše, kod tebe je u prosjeku još i dobra situacija u odnosu na jug Istre koji je još sušniji (ljeti).
Inače, za informaciju kontinentalcima koji to možda (svi) ne znaju, u većem dijelu Istre prevladava zemlja crvenica koja je vrlo propusna i sklona isparavanju vlage, tako da je potrebno mnogo više kiše da bi se zadržala ista vlažnost zemlje u odnosu na zemlju na kontinentu.
Slike možeš poslati meni na e-mail, ja ih stavim na naš server i tebi pošaljem adrese slikaMedo je napisao/la:Ma da, bilo mi je komplicirano uploadati slike tj. nije mi se dalo zamarati s tim, sad sam riješio tu blokadu u glavi, tako da će biti toga još, makar će to biti slike iz prijašnjih godina.ogi je napisao/la:Mislim da su ovo prve fotke tvoje njive, odmah sam ih prebacio na naš server