milevaindia je napisao/la:vid shto?.... zato sto ti je izbor muzike odlican.... ove informacije o sepulturi...cool..nisam znala...spot je ne dobar nego....samo sto neke delove nisam mogla gledati..pa sam drzala miroslavovu ruku na ochima..... a i spot fenomenalno objashnjava karmu i uticaj nashih delatnosti na buducnost..... to je za ogija
ma super je i ideja, muzika, spot.....sve.......
samo nastavi
ti si nesto kao dopisnik za alternativnu glazbu.......
ja sam tvoj fan
ogi je napisao/la:
milevaindia je napisao/la:to im se desava nakon smrti.....
Znaci deru te izmedju dva zivota i jos sve prenosis u novi zivot
Mile jesi ti sigurna da taj spot objasnjava karmu?
neznam kako si promasio poantu.
pa tako je bistro. kao sto i ona kaze.
nakon smrti im se sve vraca dolje, i dolje nitko ne dere zivotinje nego se medjusobno ljudi unistavaju. kadrovi s mucenjem zivotinja se nalaze gore iznad ˝pakla˝ ili ˝međuzemlja˝ u klaonicama mesne industrije. pogledaj spot opet.
naravno da slusam Cattle Decapitation, uz njih su znacajni i justice department (truly veganski aktivisticki death metal) i njihovi zemljaci, takodjer death metalci -looking for an answer.
za razliku od drugih veganskih metal bandova ovima je apsolutno svaka stvar aktivisticka, govori o nepravdi nad zivotinjama, dizajn albuma i ilustracije su aktivisticke za animal rights, coveri i sve ostalo 100%vegan.
plachem..... ...ne mogu vishe podnosit shta se radi... a onaj kuca me podsetio sta im rade ovde u shinteraju..... jedan smetlar je ubio psa motikom pre neki dan...... sad se borimo oko toga......ne mogu vishe...borimo se vec dugo vremena...tolko toga smo probali...ali nema nikakvog uspeha....cak je i gore....