Skidam se sa industrijske hrane
Medo je napisao/la:Ali najgora stvar u njima je tek šećer.
ČOKOLADNE NAPOLITANKE
Sastojci: čokoladni preljev 34% (šećer, kakaova masa, kakaov maslac, mliječna mast, emulgatori: E 322 i E 476, aroma), šećer, pšenično brašno, hidrogenirano biljno ulje, kakaov prah, punomasno sojino brašno, regulator kiselosti E 500, sol, emulgator E 322, aroma.Čokoladni umak sadrži min. 48 % kakaovih dijelova.
NAPOLITANKA S ČOKOLADNIM PUNJENJENJEM
Sastojci: šećer, pšenično brašno, hidrogenirano biljno ulje, kakaov prah, punomasno sojino brašno, regulator kiselisti E 500, sol, emulgator E 322, aroma.
Medo znam da je proslo 2 u jutro, ali ipakMedo je napisao/la: Ne mislimo na iste, ja sam na napolitankama (Kraš), ambalaža: kutija/kesica s prevladavajućom crvenom/žutom bojom.
Samo mi još treba da se navučem na te čokoladne.
Evo ti i link: http://www.krastrgovina.com/default2.as ... age_id=112ogi je napisao/la:
NAPOLITANKA S ČOKOLADNIM PUNJENJENJEM
Sastojci: šećer, pšenično brašno, hidrogenirano biljno ulje, kakaov prah, punomasno sojino brašno, regulator kiselisti E 500, sol, emulgator E 322, aroma.
Coca Cola?? Ko jos kupuje Coca Colu u zemlji Cockte?Medo je napisao/la:
A mislim da bi se pobjednika u broju aditiva mogli natjecati Orbit žvakaće, Red Bull, Coca Cola (naravno)...
Dobro se sjecam tih vremena kada nije ni bilo Coca Cole u prodavnicama, al smo se sada odali kapitalizmu i imperializmu ui uvozimo svako sranje izvana...
Poznato je i meni da ni Cockta nije neki zdrav proizvod, pogotovo sto je puna secera, ali ipak u njoj nema kofeina i domaca je a ne americka.
Trenutno ni Kokta nije domaća. Evropska je (slovenska). Nekad je bila hrvaCka, ne? Al još uvijek mi je draža (i finija) od Kokakole. Bar teoreCki. Popijem to jednom godišnje.Mladen je napisao/la:Poznato je i meni da ni Cockta nije neki zdrav proizvod, pogotovo sto je puna secera, ali ipak u njoj nema kofeina i domaca je a ne americka.
Opa, bas sam mislio da je Cockta iz HRmiumiu je napisao/la:Trenutno ni Kokta nije domaća. Evropska je (slovenska). Nekad je bila hrvaCka, ne? Al još uvijek mi je draža (i finija) od Kokakole. Bar teoreCki. Popijem to jednom godišnje.Mladen je napisao/la:Poznato je i meni da ni Cockta nije neki zdrav proizvod, pogotovo sto je puna secera, ali ipak u njoj nema kofeina i domaca je a ne americka.
I meni se ne piju cesto slatka pica, a Cockta je cisto pitanje nostalgije, kao i slani stapici, smoki, ajvar i pogotovo napolitanke
Baš tako, jednom sam išao baš čitati deklaraciju od Cockte nakon što mi je jedan prijatelj rekao da je ta stvar OK za razliku od Coca Cole, i ustanovio sam da po količini kemije bitno ne zaostaje za drugim shitovima.Luna je napisao/la:Mladen je napisao/la:Cockta nije neki zdrav proizvod, pogotovo sto je puna secera.
I umjetnih boja i CO2.