Koncerti
-
jelena
ja bogme ne.
al najvjerojatnije idem na wire i the fall na rokaj fest, koliko god mi se pomisao na jarunske fest-koncerte gadi.
pa 27.7. na cohena u luccu, a onda u 9. mj. na antonyja u milano. to ce mi bez ikakve sumnje biti najbolji koncert u zivotu.
inace, najbolji do sada:
antony u rimu 2006.
tindersticksi u ljubljani i zagrebu 2003.
gang of four u zgbu 2008.
al najvjerojatnije idem na wire i the fall na rokaj fest, koliko god mi se pomisao na jarunske fest-koncerte gadi.
pa 27.7. na cohena u luccu, a onda u 9. mj. na antonyja u milano. to ce mi bez ikakve sumnje biti najbolji koncert u zivotu.
inace, najbolji do sada:
antony u rimu 2006.
tindersticksi u ljubljani i zagrebu 2003.
gang of four u zgbu 2008.
Tremulant je napisao/la:šta da? meni je bio podosta mlak. ocekivala sam puno vise...iako su sve odsvirali jako dobro, rulja je bila nekako mlaka, ona poluprazna dvorana je djelovala tuzno.Lukapauk je napisao/la:najbolji koncert definitivno TOOL u zagrebu
cinjenica je da su likovi profesionalci. neznam kaj neko ocekuje od koncerta TOOLa. al zvucali su odlicno, pravi virtuozi. light show je odlican. dosli su, pokazali su da su najjaci i otisli. meni je bilo savrseno. osim sto je moglo trajat malo duze i neke hitove nisu svirali
- milevaindia
Prije nekoliko mjeseci su svirali Heaven Shall Burn,
prije par godina kada sam vidjeo Mobya prvi puta,
1988 Iron Maiden sa Helloween u Lausanne,
ove godine Pendulum live na Urban Art Forms u Austriji,
jedan meni nepoznati band sa ciganskom/ruskom muzikom koji je svirao nedavno kada je okupiran jedan od ciriskih nogometnih stadiona da bi se u njemu bez pravila i dosadnih redara slavilo nesta stvarno ludo nezaboravno, i to je potrajalo jedan cijeli vikend!
Hladno Pivo u Rovinju prije 2 godine
Mozda se sjetim jos necega kasnije, bilo je toga puno....
prije par godina kada sam vidjeo Mobya prvi puta,
1988 Iron Maiden sa Helloween u Lausanne,
ove godine Pendulum live na Urban Art Forms u Austriji,
jedan meni nepoznati band sa ciganskom/ruskom muzikom koji je svirao nedavno kada je okupiran jedan od ciriskih nogometnih stadiona da bi se u njemu bez pravila i dosadnih redara slavilo nesta stvarno ludo nezaboravno, i to je potrajalo jedan cijeli vikend!
Hladno Pivo u Rovinju prije 2 godine
Mozda se sjetim jos necega kasnije, bilo je toga puno....
- Wrathchild
- Kontakt: