Spirulina

Šampinjon, bukovača, slamnatica, lisičica, ...
Odgovori
jelena

Spirulina

Post Postao/la jelena »

uzima tko (i koliko dnevno)?
ja bolesna (kasljem ko luda danonocno) pa sam se sad pocela futrati time i umeboshi sljivama, i c vitaminom, jer predugo to sve traje, a ne zelim antibiotike - kakva su vasa iskustva, jel pomaze?

kako vam se ovo cini?:
http://www.biovega.hr/Default.aspx?tabid=65
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Ja sam je povremeno uzimala (po 6 komada, obično ujutro prije doručka) kad sam htjela podići imunitet, ali u kombinaciji s još nekim dodacima prehrani pa ne znam što je nakraju dalo rezultate. Znam samo da mi se nekad činilo da imam puno energije. Al možda je placebo. :D
I ja još puno kašljem, ali osjećam kako 'sazrijeva', pa mislim da tu jedino vrijeme čini svoje. I treba dosta tekućine uzimati. Eventualno neki čaj za dišne puteve.
filo

Post Postao/la filo »

ja sam razmisljal o tome al sam se za zelenu magmu ipak odlucil pa dok to ne potrosim..
jelena

Post Postao/la jelena »

miumiu je napisao/la:Ja sam je povremeno uzimala (po 6 komada, obično ujutro prije doručka) kad sam htjela podići imunitet, ali u kombinaciji s još nekim dodacima prehrani pa ne znam što je nakraju dalo rezultate. Znam samo da mi se nekad činilo da imam puno energije. Al možda je placebo. :D
na placebo i racunam :D .
koje druge dodatke prehrani?
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

ako kasljete molim vas skuvajte sebi caj od kadulje...jednostavno u 1( l ) ladne vode ubacite saku kadulje i pustite dok uzavre. cim uzavre gasite vatru, poklopite i nakon po ure pijete , s tim da takav caj ne sladite nicim i da ga mozete razblaziti obicnom vodom posto ste napravili koncemtrat i pijete ga tokom dana...a mozete to isto napravit prije spavanja i da kadulja stoji preko noci pa je ujutro ocjedite i pijete tokom iduceg dana...kadulja je daleko najjaca za rjesavanje svih uho grlo nos pluca problema ( i jos za mnoga druga )
slika
jelena

Post Postao/la jelena »

e, da, sad si me sjetila da imam kadulje kod kuce.
problem je u tome da ako se svim tim skupa pocnem futrati i bude mi bolje, necu znati sto mi je pomoglo :zubi: ...
aspalatus

sta te briga , ko da moras znati :D
aspalatus

kadulja ti je zakon!
jelena

Post Postao/la jelena »

aspalatus je napisao/la:kadulja ti je zakon!
cula sam isto o spomenutoj, probat cu!
Waits

Re: spirulina

Post Postao/la Waits »

jelena je napisao/la:uzima tko (i koliko dnevno)?
ja bolesna (kasljem ko luda danonocno) pa sam se sad pocela futrati time i umeboshi sljivama, i c vitaminom, jer predugo to sve traje, a ne zelim antibiotike - kakva su vasa iskustva, jel pomaze?

kako vam se ovo cini?:
http://www.biovega.hr/Default.aspx?tabid=65
Ja pijem spirulinu redovito...kažu da je super zdrava... :palac:
miumiu

Post Postao/la miumiu »

jelena je napisao/la:na placebo i racunam :D .
koje druge dodatke prehrani?
To drugo je bilo ciljano na nešto drugo, ne imunitet.
BTW ja sam totalni placebo tip. Par puta u životu sam popila tabletu za glavobolju. U trenutku kad progutam glava prestane bolit. :smijeh:
Odgovori