Namazi
Namaz od badema s celerom
1 žlica mljevenih badema
1/4 žlice suncokretovog ulja
1 manji celerov korijen
Malo vode, sol
Limunov sok
Stavite u posudu bademe, vodu i sol. Miješajte dolijevajući ulje. Dodajte limunov sok i promiješajte. Očišćeni celer sitno naribajte, dodajte u smjesu i sve dobro izmiješajte.
1 žlica mljevenih badema
1/4 žlice suncokretovog ulja
1 manji celerov korijen
Malo vode, sol
Limunov sok
Stavite u posudu bademe, vodu i sol. Miješajte dolijevajući ulje. Dodajte limunov sok i promiješajte. Očišćeni celer sitno naribajte, dodajte u smjesu i sve dobro izmiješajte.
kapar i kopar su dvije razlicite stvari...ovako kopar je zacin koji se obicno dodaje zajedno sa crnim paprom kiselim krastavcima..ja ga volim svjezeg dodavati u razne corbe ili pecenja... ovo je kopar

kapar s druge strane je pupoljak cvijeta, raste ovde kod nas u dalmaciji po zidovim akuca, jako je ukusan i isto tako se moze dodavati raznim jelima ...primjetila sam da se moze kupiti samo kiseli u tegli
ovo su kapari njamiiii

kapar s druge strane je pupoljak cvijeta, raste ovde kod nas u dalmaciji po zidovim akuca, jako je ukusan i isto tako se moze dodavati raznim jelima ...primjetila sam da se moze kupiti samo kiseli u tegli
ovo su kapari njamiiii

Zadnja izmjena: aspalatus, dana/u 17 sij 2008, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja namažem na kruh, ovi stopostotni naprave rjeđe pa razvuku po sloju proklijalih žitarica i jedu žličicom. To ionako jedem jednom u dva mjeseca.miumiu je napisao/la:Pa samo me nemoj zbunjivat,vuycha je napisao/la:Kaj te briga kak ja s kruške silazim...ostavljat u uvjerenju da imaš neku raw-šnitu kruha na koju si mažeš **namaz**.