EKO sela i udruge

Tu se misli šire zelenije i rastu visoko
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

U Ei sam bila 2 x. Prekrasno je. :)
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Taisha je napisao/la:U Ei sam bila 2 x. Prekrasno je. :)
Šta si sve radila/ ste radili tamo?
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

Išla sam sa curkama samo u posjetu da vidimo kako to izgleda jer sam ja sama imala ideju (još uvijek imam) kupiti neko zemljište i složiti si nešto slično, da bi ljudi mogli doći i biti daleko od urbanog.
U Ei smo vidjele kako su složili kućicu od drveta sa solarkama, ognjište, malo umjetno jezerce, vjetrenjača, polje gde je zasađen "špeceraj" :D životinje koje su pitome i ne bježe. Svuda razbacane skulpturice anđela, figurica, raznih umjetničkih radova.
To stvarno treba ići vidjeti. :)
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Hocu i ja.. :skace:
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

budemo :) prvom prilikom, čim budu malo bolje okolnosti. i meni sad jako fali što ovo ljeto ne samo da nisam tamo bila, već što uopće nisam ništa istraživala. :?
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Taisha je napisao/la:Išla sam sa curkama samo u posjetu da vidimo kako to izgleda jer sam ja sama imala ideju (još uvijek imam) kupiti neko zemljište i složiti si nešto slično, da bi ljudi mogli doći i biti daleko od urbanog.
U Ei smo vidjele kako su složili kućicu od drveta sa solarkama, ognjište, malo umjetno jezerce, vjetrenjača, polje gde je zasađen "špeceraj" :D životinje koje su pitome i ne bježe. Svuda razbacane skulpturice anđela, figurica, raznih umjetničkih radova.
To stvarno treba ići vidjeti. :)
I ja sam planirala otići do tamo. Zvuči predivno :)

Jel se može tamo i prespavati ili ?
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

vidiš to ne znam jer nisam pitala s obzirom da nam nije trebalo. ali mislim da može, trebala bi imati vreću za spavanje.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Taisha je napisao/la:vidiš to ne znam jer nisam pitala s obzirom da nam nije trebalo. ali mislim da može, trebala bi imati vreću za spavanje.
Da, na portalu isto tak vele-da se ponese šator & vreća za spavanje & pribor za boravak u prirodi. Ništa od toga nemam :?

Bilo bi super kad bi jednu od tih sagrađenih eko kučica osposobili za noćenje gostiju.
chiril stipsa
Kontakt:

Post Postao/la chiril stipsa »

primijetio sam da u hrvatdkoj nema gotovo niti jedan azil ili rezervat ili farma za zivotinje tipa svinje, krave, kokosi itd. mislim, ako netko zna da postoji tako nesto nekami kaze. pri tome mislim na vegansku farmu i zivotinje koje su izbavljene iz kaveza.
vuycha

Post Postao/la vuycha »

chiril stipsa je napisao/la:primijetio sam da u hrvatdkoj nema gotovo niti jedan azil ili rezervat ili farma za zivotinje tipa svinje, krave, kokosi itd. mislim, ako netko zna da postoji tako nesto nekami kaze. pri tome mislim na vegansku farmu i zivotinje koje su izbavljene iz kaveza.
Koliko ja znam ne postoji u Hrvatskoj azil za biljojedne životinje. Bile su neke kokoši za udomiti pa je bilo traženja i moljenja.

To je bio eventualni sljedeći korak u mom projektu farme (ovisno o mogućnostima i dogovoru).
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

EIA
slika
By reina108
mali stonehange u EI

slika
By reina108

slika
By reina108

slika
By reina108

slika
By reina108

slika
By reina108
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

par fotkica iz mog posjeta EI :)
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Inanna je napisao/la:par fotkica iz mog posjeta EI :)
Pa prije 5 min sam to upravo negdje vidjela :shock: :D
Prekrasno je :love:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Inanna je napisao/la:par fotkica iz mog posjeta EI :)
:skace: :pusa: :skace:
Odgovori